Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /customers/4/a/8/klosterke.nl/httpd.www/www/protected/Included_Raw.inc on line 22 `t Klosterke
Welkom bij `t Klosterke
Direct gelegen aan de eeuwenoude brink van het kerkdorp Den Hout ligt cafe `t Klosterke. Het pand is een prachtig oud klooster, dat de sfeer van weleer bezit.

`t Klosterke is nu een echt "bruin" cafe en restaurant, waar het lijkt of de tijd er heeft stil gestaan.

Den Hout is een rustiek dorp, waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen of zomaar gezellig op ons terras zitten en naar onze prachtige brink te kijken. De brink is nog steeds gemeenschappelijk bezit, en dat is uniek voor ons land.

Den Hout is een kerkdorp van de gemeente Oosterhout.
Dit is een filmpje opgenomen in `t klosterke. Neem een kijkje en proef de sfeer van weleer.

Neem een kijkje op de website en we hopen u snel te zien in ons cafe `t klosterke. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.